FOTO by Nike

Moda

Bubble gum Air Jordan 1 tenisice najljepši su poklon za Valentinovo!

Daria Lovrić 20. siječnja 2023.

Ružičasta rapsodija na novom Nike modelu stiže u mjesecu ljubavi!

Kada govorimo o sportskoj odjeći i obući, jedan od omiljenih svjetskih brendova svakako je gigant Nike. Kultni modeli tenisica svake sezone oživljavaju u novom ruhu i ne možemo ih se zasititi. Iako se još uvijek ne odričemo čizmica, kao veliki obožavatelji tenisica pomno pratimo što nas od noviteta očekuje u narednim mjesecima.

Proteklih nekoliko mjeseci u Nike tvornici, kreativci su radili punom parom i krenuli s predstavljanjem noviteta. Prije nego ugledamo proljetne modele, na scenu nastupaju predivni primjerci iz valentinovske kolekcije.

Nike Air Jordan 1 tenisice nova su poslastica koja nas uskoro očekuje!

Nakon što je Nike predstavio Valentinovo Air Force model, došlo je vrijeme i za nove „jordanice“. Veljača nam kuca na vrata i u zraku se već osjeća uzbuđenje. Romantična atmosfera će svoj vrhunac doživjeti 14. veljače na Valentinovo, a šarmantan par Air Jordan tenisica savršen je poklon.

Ružičaste Air Jordan 1 tenisice
Ružičaste Air Jordan 1 tenisice

Kombinacija bubble gum ružičaste i bijele boje čini ih božanstvenom modnom poslasticom. Detalji poput prepoznatljivog Nike znaka, potplata i unutrašnjosti u nešto su tamnijoj nijansi koja čini savršen kontrast svijetlo rozoj i klasičnoj bijeloj boji.

Imate li voljenu osobu pored sebe, slobodno joj natuknite što bi vas na taj poseban dan najviše razveselilo. Ako slučajno niste u vezi, nema razloga da ne počastite sami sebe!

Predviđa se da će ovaj predivan model biti dostupan sredinom veljače unutar Nike web trgovine, a njegova će cijena iznositi $110.