FOTO by LEGO

Dekor

Najljepši LEGO buketi koje priželjkujemo za Valentinovo!

Daria Lovrić 10. siječnja 2024.

Ruže, gipsofile i trešnjin cvijet koji nemaju rok trajanja!

Cvijeće unosi radost, svježinu i dašak boje u naš interijer. Naprosto ga obožavamo iako traje vrlo kratko. Koliko god često mijenjali vodu, cvijeće u vazi brzo propadne i završi u smeću.

LEGO buket crvenih ruža i gipsofila
LEGO buket crvenih ruža i gipsofila – $59.99

Na našu veliku sreću, LEGO ima rješenje. Već smo nekoliko puta pisali o LEGO cvjetnim dekoracijama poput narcisa, suncokreta, cvijeta lotosa i tulipana, a ususret najromantičnijem danu u godini popularni nam je brend pripremio mnoštvo noviteta.

LEGO predstavio novitete koje će svatko poželjeti za poklon!

Crvene ruže su simbol ljubavi i strasti, stoga ne čudi da su najčešći izbor za Valentinovo jer izražavaju duboke emocije prema voljenoj osobi.

LEGO buket crvenih ruža s gipsofilama sastoji se od desetak crvenih ruža, uključujući 4 u punom cvatu, 4 u cvatu i 4 u pupoljcima, s dugim zelenim stabljikama i 4 grančice gipsofile s malim bijelim cvjetovima. Ovaj bezvremenski set sastoji se od 822 kockice i uputa za 3 faze cvjetanja, a najdraža ruža duga je preko 31 cm.

 LEGO buket cvijet trešnje
LEGO buket cvijet trešnje – $14.99

Nadalje, buket cvijeta trešnje, poznat i kao japanski trešnjin cvijet, često se smatra simbolom prolaznosti, ljepote i proljeća. U nekim kulturama, trešnjin cvijet simbolizira ljubav, nježnost i ženstvenost.

Set se sastoji od 2 grančice trešnjinog cvijeta u nijansama bijele i ružičaste i uključuje 438 LEGO kockice, a svaka grančica trešnjinog cvijeta duga je preko 35 cm.

Ovi primjerci savršen su dar za Valentinovo, Dan žena ili Majčin dan i svakom će prostoru dodati dašak proljetne radosti.