FOTO by LEGO

Dekor

LEGO predstavio novitete koje će svatko poželjeti za poklon!

Daria Lovrić 20. siječnja 2023.

Predivni cvjetni buketi i ukras u obliku srca uvertira su u najromantičnije doba godine!

Polako, ali sigurno bližimo se mjesecu ljubavi, nakon kojeg nam slijedi Dan žena. Ako ste u potrazi za efektnim poklonom kojim ćete na neočekivan način pokazati nekome koliko vam znači vrijeme je da škicnete novu LEGO kolekciju.

Svake sezone, poznati brend danskih kockica, oduševljava nas svojim novitetima. Ovog puta, lansirao je predivne cvjetne bukete i ukrase u obliku srca koji su odličan izbor za poklon voljenoj osobi.

Predivni šareni buketići od divljeg cvijeća u vaš će prostor unijeti radost i veselje te najaviti dolazak proljeća.

LEGO buket
LEGO buket – $59.99
LEGO buket – $59.99

Narcise i njihova jarko žuta boja najefektniji su vjesnici proljeća!

Naš favorit su LEGO narcisi koji dolaze u setu od 216 kockica koje sastavljene čine trideset centimetara visoke cvjetove sa stabljikama i listovima.

Narcise iliti sunovrati najčešće dolaze u žutoj boji, no njihove trube mogu biti i bijele, ružičaste i narančaste. LEGO set vam nudi mogućnost kombiniranja dva bijela i dva žuta seta. Složite svoju omiljenu kombinaciju, izložite ih u vazi i vašoj će se dekoraciji svatko diviti.

LEGO narcisi – $12.99

Osim cvjetnih buketa LEGO je ususret Valentinovu lansirao predivan viseći ukras u obliku srca. Ružičasti ornament sastoji se od 254 LEGO kockice i savršen je poklon za Valentinovo, ali i za neku drugu priliku kada prijateljici, majci ili baki želite pokazati koliko vam znači u životu.

LEGO ukras srce – $12.99

Šarmantne novitete škicnite putem LEGO web trgovine i razveselite sebe ili svoje voljene!