FOTO by etsy.com

Dekor

Rapsodija latica u vašem domu uz dekor realističnog trešnjinog cvijeta

Una Lora Banjac 10. svibnja 2024.

Zaista prekrasno!

japanskoj kulturi trešnjin cvijet zove se sakura te je simbol ljepote i savršenstva, ali i prolaznosti jer cvate samo dva tjedna.

Ljepota trešnjinog cvijeta nadaleko je poznata, a njegova boja varira od bijele, preko svijetloružičaste pa sve do tamnoružičaste, ovisno kojoj vrsti trešnjinog drveta pripada.

Ako ste i vi vječni zaljubljenik u ovaj prekrasan cvijet tj. stablo, onda vam donosimo zaista sretne vijesti jer od sada ovo raskošno stablo može krasiti vaš interijer ili eksterijer i to kroz čitavu godinu, a ne samo u proljeće.

Na internetskoj trgovini etsy.com smo pronašli realističnu verziju drva trešnjinog cvijeta koje može unijeti dašak proljeća u vaš dom i učiniti da se osjećate mirno i spokojno, a vi ga svakako možete ukrasiti i ukrasnim lampicama za dodatni sanjivi look.

etsy.com

Ovaj dekor trešnjinog cvijeta izgleda kao prirodni cvijet s debelim, mekim i realističnim laticama, a deblo je također napravljeno da izgleda što realističnije tako da sada možete uživati u prekrasnim i realističnim cvjetovima trešnje bez odlaska u Japan.

Možete birati između pet različitih dimenzija ovog stabla, od 1,5 m visine do 3 m, a cijene se kreću od 449,99 $ do 1599,99 $.

Ako vam je ovaj predivan dekor zapeo za oko, svakako ga možete naručiti preko etsy web trgovine!