FOTO by Instagram @adamandtheplants / LEGO

Dekor

LEGO tulipani – proljetno cvijeće o kojem ne morate voditi brigu i koje nikada neće uvenuti!

Daria Lovrić 21. ožujka 2023.

Ukrasite svoj dom proljetnim novitetima!

Cvijeće je must-have dekor koji na najljepši mogući način ukrašava domove i podiže interijer. Ono unosi svježinu i razigranost u naš prostor i svaki put kada ga ugledamo izmami osmijeh na naše lice. Nažalost, rezano cvijeće u vazama nema dugi rok trajanja i koliko god često mu mijenjali vodu traje svega nekoliko dana.

Svaki tjedan iznova, kupovanje tuceta narcisa, tulipana, ruža ili buketa raznovrsnog cvijeća i nije najisplativija opcija, dok s druge strane kućno cvijeće u teglama zahtijeva posebnu brigu. Kako biste bez problema, dugoročno uživali u pogledu na cvijeće, predstavljamo vam LEGO tulipane koji će uvijek izgledati jednako dobro.

Tulipani koji ne zahtijevaju brigu najpoželjniji su proljetni home dekor!

Tulipani slove za jednu od najljepših vrsta cvijeća, a ovi umjetni noviteti izgledaju baš poput pravih. Proslavite proljeće ili bilo koju posebnu prigodu s LEGO tulipanima.

LEGO tulipani
LEGO tulipani

U setu se nalazi 111 kockica koje sastavljene čine tri cvijeta – ljubičasti, bijeli i žuti. Cvjetovi se nalaze na podesivim stabljikama sa zelenim listovima. Sve što morate napraviti je izabrati vazu, staviti ih unutra i pozicionirati na mjesto po želji.

Ovi predivni tulipani neće uvenuti i zauvijek će podizati izgled svakoj vašoj prostoriji. Pronašli smo ih unutar LEGO web trgovine, po cijeni od $9.99.