FOTO by LEGO

Dekor

LEGO suncokret – cvijet kojeg ne morate zalijevati

admin 24. lipnja 2022.

Ljubitelji danskih kockica mogu unijeti malo LEGO dekora u svoj dom

U svojoj vibrantnoj, živahnoj, žutoj boji suncokret je zbog svoje ljepote cijenjen diljem svijeta, a također predstavlja i važan izvor hrane. Od suncokretovog ulja, pa do njegovih sjemenki upotreba ovog cvijeta je raznolika, ali osim prehrambene svrhe, teško je odoljeti i njegovoj ljepoti.

Suncokret je zapravo nakupina stotina manjih cvjetova koji cvatu izvana prema sredini glavice, a budući da cvate od početka srpnja pa sve do listopada upravo je sada vrijeme kada možemo uživati u njihovoj ljepoti. 

LEGO suncokret
LEGO suncokret

Pronašli smo jednu dekoraciju koja bi se mogla svidjeti svim ljubiteljima ovog prekrasnog cvijeta, kao i za sve one zaigrane duše koji još uvijek gaje ljubav prema slaganju kockica.

Poznato je da suncokreti unose veselje i optimizam, a sada možete složiti vlastitu verziju ovog žutog ljepotana.

LEGO set suncokret

U setu se nalazi 191 komad kockica koje jednom sastavljene čine dvadeset i pet centimetara visoka dva cvijeta s podesivim zelenim stabljikama i listovima.

LEGO suncokret

Već smo pisali o LEGO orhideji, a sada možete svoju LEGO cvjetnu kolekciju ispuniti još jednom divotom od cvijeta. Ako ništa, barem možete biti sigurni da neće uvenuti i da će zauvijek podizati izgled svakoj vašoj prostoriji.

LEGO suncokret

Pronašli smo ga unutar LEGO web trgovine, ali može se pronaći i unutar jeftinije.hr web trgovine po cijeni od 99,00kn.