FOTO by LEGO

Dekor

LEGO cvijet lotosa poklon je koji će oduševiti sve ljubitelje cvijeća i home dekora!

Daria Lovrić 16. svibnja 2023.

Proljetni noviteti o kojima ne morate voditi brigu osvježit će vaš životni prostor!

Cvijet lotosa je predivna vodena biljka čije ga elegantne latice i njegova slatka aroma čine jednom od najzanimljivijih biljaka u ribnjacima. Njegov znanstveni naziv je Nelumbo nucifera, a karakteriziraju ga plutajuće lišće, promjera do 100 centimetara i efektne boje.

Lotos LEGO cvijet
Lotos LEGO cvijet

Cvjetovi su promjera 16 do 23 centimetara sastavljeni od udubljenih latica nježnih boja. U staroegipatskoj civilizaciji ovaj predivan cvijet bio je simbol uskrsnuća, dok je u Aziji lotos pročišćenje duha i svojevrsni “lijek” koji pomaže u odbacivanju negativnih misli.

Lotos LEGO cvijet 2

Baš poput drugog cvijeća lotus će u vaš dom unijeti svježinu i razigranost te podići interijer. Pravi lotus neće preživjeti u zatvorenom prostoru, međutim postoji mnogo alternativa.

LEGO cvijeće o kojem ne morate voditi brigu i koje nikada neće uvenuti!

Unutar LEGO asortimana pronašli smo predivne primjerke lotos cvijeta od LEGO kockica o kojem nećete morati voditi brigu, a očarat će svakog tko ga ugleda.

U LEGO setu se nalazi 220 kockica koje sastavljene čine dva lotos cvijeta u punom cvatu, glavicu cvijeta u pupoljku, sve u nježnim nijansama ružičaste i bijele, s dugim zelenim stabljikama. Sve što morate napraviti je izabrati vazu, staviti ih unutra i pozicionirati na mjesto po želji.

Ovaj prekrasan LEGO buket izvrsna je ideja za poklon za rođendan, praznik ili bilo koji dan i može se kombinirati s drugim setovima LEGO cvijeća koji se mogu sastaviti. Ako je i vas očarao, LEGO lotos cvjetove možete škicnuti putem LEGO web trgovine, po cijeni od $12.99.