FOTO by Funboy

Dekor

„Motorne“ saonice na napuhavanje s umjetnim krznom za maksimalno uživanje u snijegu!

Daria Lovrić 03. siječnja 2024.

Must-have accessories za zimski izlet!

Blagdansko uzbuđenje bliži se kraju i vrijeme je da krenemo s planiranjem zimskih izleta i putovanja. Bilo da imate još nekoliko dana godišnjeg i spremate se na skijanje ili planirate kratke vikend izlete za uživanje u zimskim radostima, pronašli smo must-have rekvizit koji će vam uljepšati dane na snijegu.

„Motorne“ saonice na napuhavanje s umjetnim krznom 1
„Motorne“ saonice na napuhavanje s umjetnim krznom

Predstavljamo vam prve snježne „motorne“ sanjke na napuhavanje s umjetnim krznom. Ovaj primjerak pronašli smo putem Funboy web trgovine koja je najpoznatija po ljetnim napuhancima, međutim već smo vam nekoliko puta predstavili poslastice iz njihovog asortimana za zimu.

„Motorne“ saonice na napuhavanje s umjetnim krznom 2

Nedavno smo pisali o gigantskim božićnim kuglama, saonicama na napuhavanje, te skijama na napuhavanje, a sada je vrijeme za novitet na kojem nećete ostati nezamijećeni.

Najpoznatiji brend luftića lansirao zimsku kolekciju saonica za snijeg!

Umjetno krzno neprimjetno se pričvršćuje na napuhane motorne sanjke putem zatvarača držeći krzno čvrsto na mjestu. Ojačana gumena baza s usmjerenim utorima služi za povećanu izdržljivost i beskrajnu zabavu.

Praktične sanjke s krznenim motivima savršen su accessories za uživanje na snijegu. Bilo da se spuštate niz padine ili naprosto uživate u svježem zraku i odmarate na saonicama uz kuhano vino, zabava je zagarantirana.

Planirate li uskoro na izlet na obližnje snježne vrhove, svoj primjerak naručite putem LINKA, po cijeni od $126.