FOTO by Funboy

Dekor

Gigantske božićne kugle nagnat će svakog susjeda da zaviri u vaše dvorište!

Viktoria Mikulić 27. listopada 2023.

Zaključili smo da ne postoji prevelika božićna dekoracija…

Poslovica „Što veće, to bolje“ itekako je dobrodošla tijekom božićnog razdoblja. Iako je minimalizam danas odraz dobrog stila, to pravilo ne vrijedi kada su u pitanju blagdanske dekoracije. Iako božićni duh ne bismo trebali pokazivati materijalnim stvarčicama, tko bi mogao odoljeti ovim preslatkim dekoracijama? Ako nas to veseli, zašto se ne bismo radovali…

Od sada možete imati drugačiji Božić. S oversized ukrasima ne samo da ćete potaknuti susjede da i oni svoje dvorište oplemene na jednak način, već ćete izazvati divljenje svih koji prođu vašom ulicom.

FUNBOY, inače najpoznatiji po napuhancima za ljeto, upravo je lansirao zimsku kolekciju, a nas su najviše očarali predimenzionirani ukrasi.

Riječ je o ogromnim svjetlećim božićnim kuglicama savršenim za unutarnju ili vanjsku upotrebu (čak i lebde!). Unutar istih su integrirane LED diode s devet različitih boja, više načina svjetla, mjerač vremena i daljinski upravljač za jednostavnu upotrebu. Opterećena baza osigurava da ove kugle uvijek stoje uspravno, bez obzira na vjetar.

Njihov vodootporan dizajn čak pluta u bazenu i podnosi snijeg, a lijepo će izgledati i ako ih negdje objesite!

Ove simpatične kugle možete postaviti ispred ulaznih vrata ili ispred božićnog drvca kao dodatan dekor.

One dolaze u setu od 3 ili 6 komada, a s istima su uključene i baterije. Cijena za 3 božićne kugle iznosi $79.00, dok 6 komada možete pronaći za $149.00.