Dekor

Ljubičasti pampas – još jedna fantastična boja omiljene dekoracije!

Viktoria Mikulić 17. svibnja 2024.

Pampas trava zavladala je našim vrtovima i interijerima…

O pampas travi smo već nekoliko puta pisali jer nas uvijek ponovno iznenadi svojim osebujnim izgledom. Iako pravi pampas nema konkurencije, za sve nas nestrpljive koji ne možemo čekati godinama dok isti ne zasja u punom sjaju, umjetni pampas je izvrsna alternativa.

Iako najčešće dolazi u bež varijanti koja se uklapa u svaki prostor, postoje još neke verzije koje su savršene za ljetne dane. Nedavno smo predstavili ružičasti pampas, a sad nam je za oko zapela j jedna boja – ljubičasta. Osim što je idealan za svaki stol kojem će se diviti ukućani i gosti, pampas je čest odabir za različite proslave.

Svečanosti ne mogu proći bez ove šarmantne biljke. Osim za bukete i vaze, pampas se koristi i kao dekor za pozivnice, kao traka za kosu, a često i kao zidni dekor.

Ne znamo u kojem nam izdanju ljepše izgleda, no jedno je sigurno, ljubičasti pampas svakom će ambijentu donijeti dašak vedrine. Ova boja asocira nas na nešto lijepo i čim je ugledamo, odmah nam popravi raspoloženje.

Na Instagramu smo pronašli inspirativne ideje kako ga dekorirati, a u nastavku donosimo i web mjesto gdje ga možete naručiti. Umjetni ljubičasti pampas koji se sastoji od tri stabiljke dostupan je na Nextu po cijeni od 214,00 kuna!

Neka i vaš dom poprimi šarmantnu ljubičastu boju.