FOTO by Funboy

Dekor

Najpoznatiji brend luftića lansirao zimsku kolekciju saonica za snijeg!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2022.

Opremite se za najluđe sanjkanje ikada!

Funboy je jedan od naših primarnih brendova ljeti s čije web trgovine naručujemo najšarmantnije luftmadrace. Od onih za samostalno korištenje do modela za parove, obitelj ili čitavo društvo, svake nas godine iznova oduševe svojim dizajnom. Užitak je ploviti morem na ovim fancy luftićima koji nigdje ne prolaze nezamijećeno.

Iako smo mislili da se nećemo vraćati na njihov online shop do idućeg ljeta, upravo smo shvatili da smo pogriješili.

Stylish saonice za uživanje s dečkom ili najboljom frendicom

Lansirali su zimsku kolekciju saonica, kolutova i ostalih potrepština za snježne dane te nam tako omogućili neizmjernu zabavu i uživanje sa svojim najmilijima u zimskim danima. Izdvojili smo nekoliko modela napuhanaca za snijeg koji će jednako osvojiti velike i male…

saonice za snijeg

NOVI prilagođeni Super Clear™ zimski materijal za snijeg – najprozirniji materijal za sanjke ikad sada se nalazi na originalnim FUNBOY motornim saonicama za zimski snijeg. Ovaj primjerak testiran je na obroncima čuvenih planina Talkeetna na Aljasci.

Nadalje, tu su snježne sanjke FUNBOY Snowmobile koje pružaju sigurnu vožnju uz zračne jastuke i gumenu podlogu za veću izdržljivost. Dvostruke ručke i uže za ručno povlačenje omogućuju lako držanje tijekom vožnje, dok iznimno debeli materijal i konstrukcija izdržavaju hladne zimske temperature!

saonice za snijeg

Još jedan šećer je FUNBOY Snow Tube – savršena tuba za spuštanje u kojoj će uživati čitava obitelj. Njezin dizajn nas je oduševio jer podsjeća na omiljenu božićnu lizalicu – candy cane.

Tu je i FUNBOY Nordic Sleigh koji donosi najbolje u sanjkanju i igri na snijegu za cijelu obitelj. Odajući počast klasičnim zimskim sanjkama, FUNBOY je ponovno osmislio zimsku zabavu kako bi pružio najbolje iskustvo sanjkanja.

Dragulj na kraju su FUNBOY retro karirane sanjke za igru ​​na snijegu u dvorištu i spustove ove zime.

Koje god odabrali, znajte da svi modeli osim samostalno, dolaze i u paru, a na vama je da stvorite divne uspomene te da vam ova zima zauvijek ostane u sjećanju.