FOTO by Funboy

Dekor

Uz skije s otvorima za shooterse ili kuhano vino, omiljena zimska aktivnost poprimit će novu dimenziju!

Daria Lovrić 27. studenoga 2023.

Tko kaže da su napuhanci samo za ljeto?

Na nekim destinacijama već su pale prve pahulje snijega, a mi već razmišljamo kamo se zaputiti na kratki vikend izlet i uživati u zimskim radostima.

Skije na napuhavanje
Skije na napuhavanje

Nalazite se na skijalištu, zabava je na vrhuncu, bilo da skijate, sanjkate se ili naprosto uživate u svježem zraku, suncu i kuhanom vinu, no gdje sa šalicom kada se želite prepustiti grudanju ili nekoj drugoj aktivnosti?

Dopustite da vam predstavimo inovaciju brenda Funboy koja je idealna za zabavne zimske trenutke…

Skije na napuhavanje 2

Funboy je brend koji je najpoznatiji po ljetnim napuhancima, međutim već smo vam nekoliko puta predstavili poslastice iz njihovog asortimana za zimu. Najviše su nas očarale gigantske božićne kugle i saonice na napuhavanje, međutim sada je vrijeme da vam predstavimo skije na napuhavanje.

FUNBOY ShotSki na napuhavanje, prve su i jedine skije na napuhavanje s otvorima za čaše koje će u bilo kojem trenutku podići zabavu na otvorenom na viši nivo.

Uz ovaj must-have accessories nema više prolijevanja omiljenog pića ni u ekstremnim uvjetima. Ove simpatične skije su lagane, lako prenosive i možete ih sa sobom ponijeti gdje god želite.

Dolaze u 4 različita dezena, a naš je favorit primjerak koji podsjeća na crveno-bijeli šećerni bombon.

Spremate li se uskoro na skijanje, naručite svoj primjerak putem Funboy web trgovine, po cijeni već od $19.