FOTO by Balenciaga

Bizar

Biste li nosili Balenciaga Crocsice s visokom petom?

Mia Vodopija 10. lipnja 2021.

Balenciaga Crocsica je stvorena da izazove snažnu emocionalnu reakciju

Balenciaga prati svoju popularnu Crocs suradnju s drugom modnom kolekcijom.

Kreativni direktor Demna Gvasalia predstavio je svoju najnoviju suradnju s brendom obuće tijekom revije dizajnerske kuće za proljeće 2022. godine, odijevajući modele u Crocsovom stilu, u Crocs klompe s visokom potpeticom u zelenoj, sivoj i crnoj boji.

Novi stilovi Balenciaga Crocs nisu bili jedini privlačni dodaci iz Gvasalijine kolekcije za proljeće 2022. godine. Kolekcija je također nastavila projekt Hacker između Guccija i Balenciage, gdje je Gvasalia predstavio Gucci torbice, ali Guccijev logotip “G” je zamijenjen za “B.”

Balenciaga

Projekt je namijenjen istraživanju i preispitivanju ideja autentičnosti, krivotvorenja i prisvajanja u modnoj industriji, navodi glasnogovornik Balenciage.

Internet je ipak zbunjen tom Balenciaga Crocs suradnjom i izgledom Crocsovih kvrgavih pjenastih sandala s visokom potpeticom. Na Twitteru su korisnici izrazili šok zbog dizajna. Balenciaga je, uostalom, luksuzna tvrtka sa sjedištem u Parizu.

Balenciaga

Njezin posao je prodaja lijepe, izvrsno izrađene robe. Crocs sandale su poznate po cjelodnevnoj udobnosti, što je osobina koja se brzo potkopa dodavanjem visoke potpetice.

Balenciaga Crocs cipela prkosi originalnim Crocs očekivanjima (koja su vezana za udobnost) i čini se da je stvorena da izazove snažnu emocionalnu reakciju, što je i uspjela. Neobični modni proizvodi poput stiletto Crocsica rijetko se prodaju u velikom broju jer se ionako uglavnom proizvode samo u ograničenim količinama.

Balenciaga

Umjesto toga, njihova učinkovitost leži u njihovoj sposobnosti da privuku pažnju i razlikuju tvrtku na zbilja prepunom i bučnom tržištu.

Balenciaga Crocsice nisu jedine neobične cipele na koje smo naišli. U galeriji smo vam pripremili još čudniju obuću.