FOTO by Instagram @zara.outfits

Moda

Co-ord setovi – razigrani modni trend koji obožavamo

Daria Lovrić 15. srpnja 2022.

Ljetni matching setovi jedina su kombinacija koju trebamo ove sezone...

Ljeto je veseo i razigran period u kojem obožavamo eksperimentirati s bojama, materijalima i uzorcima. Posljednjih nekoliko sezona posebno su popularni lagani viskozni materijali i širi krojevi koji podsjećaju na pidžame.

Iako nam je na prvu možda sve to bilo malo previše, teško je ignorirati modele kompleta koji krase police popularnih brendova. Fashionistice su u potpunosti prihvatile udobne matching setove i zaokružile cijeli stajling atraktivnim modelima obuće u jarkim bojama.

Možemo reći da je sve krenulo kada su se u fokusu modne javnosti našla odijela u različitim bojama i uzorcima.

Stylish outfit bez previše razmišljanja

Po svemu sudeći, kompletići su postali jedna od najpopularnijih odjevnih kombinacija ovog ljeta. Iako smo donedavno imali mišljenje da su staromodni, ljetne kolekcije vrve predivnim modelima atraktivnog dizajna u koje smo se zaljubili.

Setovi ili kompleti sastoje se od topa, sakoa ili košulje u kombinaciji s hlačama ili suknjom identičnog izgleda. Jedan od najpopularnijih brendova visoke mode – Zara, u svojoj ponudi ima mnoštvo co-ord setova različitog stila i zasigurno će vas očarati barem jedan.

Zara matching set
Top – 199,90 KN / hlače – 299,90 KN

U Zara kolekciji možete pronaći jednostavne matching ljetne kombinacije u jednoj boji, ali i šarene modele zvonolikih nogavica i laganih materijala.

Zara matching set 2
Košulja – 299,90 KN / hlače – 249,90 KN

Posebno popularne sedamdesete vratile su se na velika vrata stoga očekujte geometrijske uzorke u jarkim bojama.

Zara matching set 3
Košulja – 299,90 KN / suknja – 199,90 KN

Boho vibra i vibrantni cvjetni motivi vladaju već neko vrijeme, a ako niste ljubiteljica jarkih boja potražite pletene ili kukičane setove rustikalnog izgleda u neutralnim i pješčanim bojama.

Zara matching set 4
Košulja – 299,90 KN / hlače – 299,90 KN

Kompleti su preko noći postali naš glavni modni favorit jer ne moramo puno razmišljati niti razbijati glavu spajanjem modnih kombinacija. Možemo slobodno reći da su najjednostavnija formula za upečatljiv i atraktivan ljetni look.

Ostatak ponude s cijenama pogledajte u našoj galeriji: