FOTO by Reserved

Moda

Elegantne matching ljetne kombinacije u mint zelenoj i bijeloj boji!

Viktoria Mikulić 14. lipnja 2022.

Reserved ima dva kompletića koja bismo voljeli posjedovati…

Koliko puta smo stajali ispred ormara mozgajući što odjenuti?! Koliko jutara smo zbog ove situacije zakasnili na posao, a vrlo vjerojatno preskočili i dozu kofeina?

Da, svjesno smo da bismo outfit za posao ili neku drugu prigodu pripremiti ranije, no to nekako uvijek posljednje dođe na red, zar ne?

Matching kombinacija
Bluza 459,90 kuna / Suknja 599,90 kuna

Čak i kada biste unaprijed znali koje ćete hlače ili suknju odjenuti, problem bi nastao kada biste uz iste trebali spojiti gornji dio. Je li bolje kombinirati hlače i bluzu, ili bi iste više odgovarale uz T-shirt?

Matching kombinacija

Ah, sto nam se pitanja vrzma glavom kada moramo kreirati neki look, bio dnevni ili večernji. Zato su matching kombinacije najpraktičnije i najposebnije rješenje.

Matching kombinacija
Top 139,90 kuna / Suknja 359,90 kuna

MATCHING KOMBINACIJE S POTPISOM RESERVEDA

U posljednje vrijeme, poznati high street brendovi kao na pladnju serviraju matching gornje i done dijelove, a najpopularniji su oni u pletenom izdanju. Reserved je upravo lansirao dva simpatična kompletića koja su idealna za vruće ljetne dane.

Možda nisu prikladni kao business dress code, ali ih zato možete nositi u svim onim ležernim prigodama.

Reserved nam donosi dva ljupka modela u bijeloj i mint zelenoj boji. Zelena varijanta sastoji se od čipkaste uske suknje do ispod koljena s volanima i bluze s voluminoznim rukavima.

Ovaj romantični set idealan je za prvi spoj ili večeru s vašim partnerom. Drugi, jednako zanosan komplet dolazi u rupičastom izdanju, a sastoji se od duge suknje i crop topa.

Uz ove matching kombinacije više nećete morati tratiti vrijeme ispred ormara ne znajući što odjenuti, jer su praktično i stylish rješenje za bezbrižne ljetne dane.