FOTO by Asos

Moda

15 kombinezona za stylish uskršnji outfit u karanteni

Krešimir Šustić 10. travnja 2020.

To što smo zatvoreni ne znači da ne moramo izgledati zanosno!

Zbog pandemije korona virusa primorani smo provoditi vrijeme zatvoreni u četiri zida i biti po cijele dane doma. No naravno, to što smo u karanteni ne znači da ne moramo izgledati zanosno, pogotovo u nedjelju kada slavimo Uskrs.

10 Asos kombinezona u boji narcisa donose nam čaroliju obasjanu suncem

Iako ove godine nećemo biti okruženi mnoštvom ljudi i slaviti kako bi to inače radili, bit ćemo samo u krugu onih najbližih. Nakon što skuhate finu klopu i servirate stol s blagodatima koje nam je majka priroda podarila, jednostavno se preskinite i pravite se da je sve apsolutno normalno.

Tražeći savršen outfit u kojem bi se mogli osjećati ugodno, a istodobno zablistati u njemu, naišli smo na Asos web shop koji nam je ponudio milijun različitih krpica. Nama je za oko zapeo komad koji opasno konkurira i najljepšim haljinama i s radošću ga odijevamo.

Radi se o kombinezonu, vječitom klasiku koji je zbog svog dizajna dostojan svake prigode i postao je jedan od must-have predmeta svake garderobe. Modeli koje smo pronašli uistinu su moćni i pokazuju nam zašto je baš on odličan izbor za sve.

Dolaze u različitim krojevima i veselim bojama koje su totalni pogodak za podizanje looka, a tu su i neizostavni trendi uzorci poput onog cvjetnog i točkastog. Pravi su odabir jer ih ne trebate kombinirati uz obuću i modne dodatke, a donose moderan štih u ovo doba nedaća.

U nastavku škicnite galeriju s našim favoritima i izazivamo vas da odaberete samo jedan.

Za sve vas koji planirate naručiti neki od proizvoda, kliknite na brzu dostavu i na vrijeme će vam stići na kućnu adresu. A ako ipak ne želite gubiti vrijeme na isto, jednostavno obucite neki svoj chic kombinezon.