FOTO by TikTok @highsnobiety

Bizar

Balenciagina narukvica od 3,300$ zapravo je ljepljiva traka

admin 29. ožujka 2024.

O živote, muko moja...

Uvijek volimo kada ugledamo Balenciaga novitet jer znamo da nas čeka prilika za smijeh i popunjavanje naše Bizar rubrike. Nakon što smo pisali o Balenciaga & adidas gležnjačama, Balenciaga & Crocs papučama ili Balenciaga čizmama/hlačama vrijeme je za još jednu poslasticu.

Najnovija Balenciagina narukvica izazvala je pravu pomutnju na kineskom tržištu, ali i na društvenim mrežama. Prozirna narukvica inspirirana je ljepljivom trakom i prodaje se po cijeni od 3300 dolara, a lansirana je tijekom Tjedna mode u Parizu ranije ovog mjeseca.

Foto: TikTok @highsnobiety

Šaljivi dodatak, koji izgleda kao smotuljak trake, izazvao je mix emocija svih koji su ga vidjeli, a salve podrugljivih poruka također nisu izostale.

Balenciagin modni dodatak bio je odlična podloga za bezbroj objava na društvenim mrežama koje su postale viralne. Svi Balenciagini proizvodi, uključujući i ovaj, maslo su njihovog kreativnog direktora Demnea, a poanta je transformacija svakodnevnih u luksuzne proizvode što već godinama podiže prašinu modnim kuloarima.

@highsnobiety Would you wear this? 🤨 #balenciaga ♬ Imperfect Island – DJ BAI

Lako je zaključiti kako se velik broj tih proizvoda pojavljuje na tržištu upravo iz razloga da bi se o njima pričalo pa se tako priča i o ovoj bizarnoj narukvici. Stručnjaci bi zaključili – briljantan marketing!