Bizar

Što kažete na ove adidas & Balenciaga Sock gležnjače?

admin 14. kolovoza 2023.

Dolaze po paprenoj tako da ćete 2 puta razmisliti...

Iako još uživamo u svim blagodatima ljeta, veliki brendovi već lagano svoj mindset prebacuju na jesen i nove uzbudljive kolekcije. Već sada na nekim policama možemo vidjeti nove jesenske kolekcije, a kako ne bi zakasnio u predstavljanje se uključila i kolaboracija dva brenda.

Adidas i Balenciaga spojili su svoje snage i predstavili Sock gležnjače u bijeloj boji.

Ovaj par “obuće” trebao bi predstavljati fuziju sportske elegancije, ali teško nam je povjerovati da netko imao hrabrosti svoj outfit upotpuniti ovim modelom.

Čak i u slučaju da imate ideju kako ih isfurati, mislimo da je cijena ta koja će uništiti svaki vaš plan.

Ako već imate hrabrosti za nešto ovakvo morate biti spremni imati i 1,100€ kako bi se ovaj bizaran komad upisao u vaše vlasništvo. Dolaze u bijeloj boji i jedino vidljivo na njima je prepoznatljiv adidas trolist i Balenciaga natpis.

Peta ovog modela je priča za sebe, ali u najgorem slučaju izgleda stabilno i mišljenja smo da, bez obzira na svu bizarnost, ona izgleda i najnormalnije.

Ako su bijela boja i strah od prljanja jedini razlog zašto se nećete upustiti u najnoviju investiciju, ne brinite, ovaj model dolazi i u crnoj boji, a za još više informacija i zgražanja posjetite i Balenciaga službenu stranicu, na kojoj smo ih i pronašli.