FOTO by Balenciaga

Bizar

Hlače ili cipele? Odgovor na to pitanje ne zna ni Balenciaga!

Daria Lovrić 19. travnja 2023.

Jednom kad ih obučete, u gostima nema izuvanja!

Već dugi niz godina dizajnerske se kuće trude na sve načine privući pažnju javnosti stoga se unutar njihovih kolekcija nalaze određeni modeli koje ne bi nositi ni po kući.

Ekstravagancija i kreiranje modela koji će šokirati javnost nije strano ni modnom gigantu Balenciagi, a ovog puta nas je iznenadio kreacijom za koju ne znamo spada li u rubriku odjeća ili obuća.

Upravo zato, zaslužio je mjesto u našoj rubrici Bizar. Modne nam kuće sve češće prikazuju, u najmanju ruku, zanimljive odjevne komade, a ovaj put iznenađenje nam je priredila Balenciaga.

Naime, na njihovoj web stranici osvanule su sjajne tajice – cipele u jarko ružičastoj boji. Ne znamo točno pod što bismo ovaj komad svrstali, ni kako bismo ga zvali, međutim znamo da mu cijena iznosi nevjerojatnih 2900 .

Naime, čim smo ih ugledali na pamet nam je pala nepraktičnost ovog odjevnog komada. Vjerujemo da je u njemu izrazito vruće, prvenstveno zbog materijala, a onda i jer se ne možete izuti bez da skinete i tajice stoga u njima ne idite na mjesta na kojima se od vas očekuje izuvanje.

Čini se kako u dizajnerskim kućama nemaju vremena za razmišljanje i svoje kupce pokušavaju privući na vrlo čudne načine.