FOTO by Balenciaga

Bizar

Gume na kotačima – predstavljamo neuništivi Balenciaga ljetni model 

admin 23. svibnja 2023.

Ako vam je dosta ljetne obuće koja se odmah raspadne...

Lijepo vrijeme forsira nas da ubrzano razmišljamo o godišnjem odmoru i onom trenutku kada ćemo bezbrižno uživati na plaži. Svatko od nas ima određene afinitete po pitanju odabira lokacije na kojoj žele provesti dan.

Netko voli javne plaže na kojima ima brzi pristup kafiću ili dućanu, dok se drugi vole izolirati na najusamljenije mjesto na kojem neće čuti ni vidjeti nikoga. I dok na javnu plažu možete doći bez problema, pronalazak savršene “robinzonske” lokacije od vas zahtijeva malo avanturističkih vještina.

Kako bismo došli do skrivenih uvala potrebno je savladati surov teren, oštre kamenjare i neoznačene staze, ali jednom kada dođemo na cilj uživanje može krenuti… sve dok ne shvatite da je cijena ove avantura – potrgana japanka!

Foto: Balenciaga

Kako biste izbjegli ovakve situacije dobri ljudi iz Balenciage uočili su problem navedenih avanturista i dizajnirali ljetnu obuću koja će i podlozi Golog otoka utjerati strah u kosti.

Foto: Balenciaga

Radi se o ljetnim klompama izrađenim od kvalitetne gume koja se prakticira u izradi guma za auto. Osim što ćete izgledati kao auto možete biti sigurni da možete kročiti na bilo koju podlogu, a da će vaša obuća i zglobovi ostati sigurni. 

Foto: Balenciaga

Ako ste ovog ljeta odlučili probuditi avanturista u sebi i krećete u osvajanje dosad neosvojenih uvala pobrinite se da imate odgovarajuću opremu.

Ovaj model odgovorit će svakom izazovu, a dostupne su unutar Balenciaga web trgovine po cijeni od 850€.