FOTO by adidas

Moda

Adidas Superstar tenisice s točkicama pravi su ljetni hit!

admin 13. kolovoza 2020.

Novi model razveselit će sve ljubitelje točkica

Pedeseta godišnjica Superstar brenda donijela nam je modele koji su nas otjerali u bankrot, a kako se čini priča još nije gotova.

Pastelno roze adidas Superstar tenisice, Floral adidas Superstar tenisice, adidas Superstar tenisice s resicama i adidas Superstar u boji šljive očito su bili samo uvertira za dolazak modela koji predstavlja vrhunac proslave godišnjice.

Adidas Superstar tenisice u pastelnoj igri boja stvaraju leptiriće u trbuhu

Možda smo malo subjektivni po pitanju ovog modela, ali ako uzmemo u obzir da su nam točkice jedan od motiva na koji smo slabi onda su svi superlativi u nastavku teksta opravdani.

Upravo smo pronašli novi model adidas Superstar tenisica u crnoj boji obasut bijelim točkicama koji nam je stvorio leptiriće u trbuhu.

Sve klasično što Superstar model nudi pojavljuje se i na ovim tenisicama, ali jednostavnost, crno bijela boja i najdraži nam motivi točkica ono je što stvara trigger da posegnemo za novčanikom i odlučimo se za još jednu investiciju.

Iako smo očekivali i pokoju točkicu na prednjem dijelu tenisica, adidas je ostao dosljedan i prepoznatljivu kapicu na vrhu ostavio netaknutom.

Ono što nas veseli kod ovog točkastog modela je bezbroj outfit kombinacija, jer priznajmo sami sebi, preslatke su i pristaju na baš sve.

Pronašli smo ih unutar adidas web trgovine po cijeni od 90$.