Moda

Adidas Superstar tenisice s resicama za kojima smo poludjeli!

Krešimir Šustić 30. ožujka 2020.

Poklon za obljetnicu koji upada u oči!

Poznati njemački brend sportske opreme već nas desetljećima oduševljava novitetima koje lansira svakoga tjedna. Među najistaknutijim proizvodima definitivno su im tenisice i to one Superstar.

Vječiti klasik koji nas je osvojio u prošlom stoljeću uvijek nas iznova očara novim ruhom. Osim što su ušle u Guinnessovu knjigu rekorda kao najprodavaniji model, svima su se uvukle pod kožu i kako izgleda, planiraju tamo ostati sve dok dišemo.

Vješto pratimo novitete koji izlaze iz poznate tvornice, a najviše nas se dojme limitirani modeli koje samo najbrži od nas uspiju kupiti. Povodom obljetnice njihovog postojanja, lansirali su novi par za kojim smo izgubili glavu.

Model u bijeloj boji na prvu izgleda kao sasvim običan, no ako se malo bolje zagledate vidjet ćete o čemu se točno radi. Resice koje se preklapaju preko vezica s logom poznatog brenda pravi su HIT.

Zlatni Superstar natpis nalazi se na bočnim stranama i jedva je primjetan.

Vjerujemo da će vam postati omiljen izbor za gradske šetnje u kombinaciji s lepršavim haljinama ili na obične jeans hlače.

Također se izvrsno uklapaju u sportski look kojem daju potrebnu dozu elegancije. U prodaju izlaze 2. travnja, a mi jedva čekamo vidjeti kako će na gradskim ulicama plijeniti pažnju.