FOTO by adidas.com/us

Kids

Floral adidas superstar tenisice za princeze pronaći će svoje mjesto pod suncem!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2020.

Cvjetna rapsodija za malene korake...

Na prste jedne ruke ne možemo nabrojati brendove koji u jednakoj mjeri oduševljavaju odrasle i djecu diljem svijeta. I to ne samo u jednoj kategriji proizvoda već u nekoliko skupina.

Odjevni predmeti u ležernom i sportskom ruhu, modni detalji, obuća, home accessories poput bočica za vodu, sve se to može pronaći u adidas trgovinama. Definitivno jedan od rijetkih proizvođača čija popularnost ne jenjava već iz godine u godinu postaje sve izraženija.

Adidas Superstar X Girls are Awesome tenisice za vaše malene princeze

Gotovo svakodnevno nas inspiriraju novitetima koje odmah poželimo imati u svom ormaru. Ova robna marka za mnoge predstavlja statusni simbol.

No vratimo se mi na ono čemu smo posvetili ovaj tekst. Na njihovu službenu stranicu upravo su stigle preslatke tenisice za princeze. Superstar model inače slovi kao najprodavaniji, što nas nimalo ne iznenađuje jer apsolutno uvijek zablista s nekim originalnim motivima.

Tenisice za najmlađe krasi pink i svijetlo plava boja i cvjetni uzorak koji je oduvijek bio proljetni favorit. Izdržljiv potplat omogućit će vašim mališankama bezbrižno igranje tijekom čitavog dana, dok će stylish print osvajati u kombinaciji s pregršt odjeće.

Njigova cijena je $60 i duboko se nadamo da će uskoro stići na naše police, a do tada ih možete proučavati OVDJE i saznati koje su veličine dostupne.