FOTO by Adidas

Moda

Adidas Superstar tenisice u pastelnoj igri boja stvaraju leptiriće u trbuhu

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Platneni model za casual i coolerski početak tjedna!

Kada bi izlozi trgovina bili kazališne pozornice, glavna uloga bi definitivno pripala bijelim modelima tenisica jer znamo da su nezaobilazan komad obuće u ljetnoj sezoni.

Jednostavne su, a s druge strane daju posebnu notu i čistinu kombinaciji za koju se odlučimo, te se bez problema uklapaju u razne stilove i lookove.

Najveći klasik među njima je adidas Superstar, bezvremenski model koji se još od prošlog stoljeća ponosno spaja s trendi komadima odjeće i izgleda veličanstveno.

Osim što ne izlazi iz ormara već nekoliko desetaka godina, zavukao nam se duboko u srca zbog čega nam je nezamislivo da prođe tjedan, a da ne izbaci nove i jedinstvene primjerke.

Ovog puta iz njemačke tvornice proizašlo je coolersko izdanje koje dolazi u multicolor obliku, ukrašeno najnježnijim pastelnim nijansama boja koje djeluju smirujuće i blago.

Prepoznatljiv model i ovog puta dolazi s prednjim dijelom u bijeloj boji i najpoznatije tri crte s bočnih strana, a najveća novost je da su napravljene od platnenog materijala kako bi bile nosive i po najvećim vrućinama.

Pristaju uz jednobojne i lepršave haljine, kao i uz suknje ili kratke hlačice u kombinaciji s topićem ili običnim t-shirtom.

Nadamo se kako ćemo ih uskoro ugledati na policama trgovina, a ukoliko vas zanima više detalja i specifikacija, obavezno kliknite na LINK.