FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Plave haljine s potpisom Tommy Hilfigera tandem su uz Jadransko more!

Viktoria Mikulić 26. svibnja 2022.

Koja je vaš favorit za bezbrižne ljetne dane?

Vedro nebo i lagani opuštajući valovi, ah kako je lijepo maštati o godišnjem odmoru. Još malo ćemo se morati strpjeti da u potpunosti uživamo u idili našeg Jadranskog mora. Prije nego što damo petama vjetra, odlučili smo istražiti nekoliko odjevnih komada koji će upotpuniti čaroliju ljeta.

Tommy Hilfiger, kultni američki brend inspiracija nam je u svakom godišnjem dobu. Za ovo ljeto, već su pripremili mnoštvo odjevnih komada, obuće i modnih dodataka, a nas su posebno impresionirale nedavno lansirane haljine u plavoj boji koje asociraju na bezbrižne ljetne dane, šum valova i nebo bez tračka oblaka.

Najviše su nas se dojmile dvije krasotice koje dolaze s omiljenim morskim uzorkom – famoznim prugicama. Jedna je lepršava, midi duljine i veže se u struku, a druga je u stilu košulje haljine, ali maxi dužine.

Mi svakako preporučujem haljine bez rukava za užarene ljetne dane. Tu je i model broderie uzorka kojem se uvijek rado vraćamo. Ove su haljine rezervirane za svakodnevni look uz klasične natikače ili japanke, ali i za svečanije prigode uz visoke potpetice.

Plava boja je inače jedna od najpopularnijih, a osobito je prigrlimo u srpnju i kolovozu kada smo na godišnjem odmoru. U ovim haljinama osjećat ćete se ugodno i opušteno, a pritom ćete izgledati besprijekorno.

Više od toga ne možemo poželjeti. Zašto se ove krasotice isplati kupiti? Definitivno ćete ih moći nositi nekoliko sezona jer ne podliježu trendovima. Tommy Hilfiger noviteti zadovoljili su sve naše kriterije, a vaše?