FOTO by Zara

Moda

Zarina kraljevsko plava haljina podsjeća na uzburkano Jadransko more!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2021.

Jednostavna, a upečatljiva!

Svatko ima svoj omiljeni tip haljine. Određeni tip žena preferira babydoll izdanja, druge su poklonici uskih modela koji ističu obline, nekome su najdraže slip haljine dok će se netko najbolje osjećati u predimenzioniranim izdanjima.

S druge strane, biramo haljine prema dužini i odlučujemo se za maxi, midi ili mini izdanja. Midi haljine su posljednjih sezona najpopularnije,a iste dolaze do gležnja te istodobno ističu i odjevnu kombinaciju i cipele.

Nama je jedna u midi varijanti upravo prirasla srcu. Riječ je o novitetu iz Zare koji dolazi u kraljevsko plavoj boji, koja je ujedno i naš ljetni favorit. Boja mora nema konkurencije u ovim ljetnim mjesecima, posebice ova s metalik odsjajem. Jako nam se sviđa i njezin kroj s vodoravnim prošivima.

Tu su još i široke naramenice i elastično nabiranje koji je upotpunjuju. Preko dana je vidimo uz nisku obuću poput klasičnih natikača, dok bismo je za večernji outfit spojili sa sandalama na punu petu.

Napravljena je od recikliranog pamuka koji se dobiva od pamučnog tekstilnog otpada koji je razvrstan po vrsti i boji, da bi se potom drobio i pretvarao u novo pamučno vlakno.

Ako i vi želite ovu plavu krasoticu u svojoj ljetnoj garderobi, njezina cijena iznosi 229,90 kuna, a naručiti je možete putem službene stranice.