Moda

Women secret „Snoopy“ noviteti podsjećaju na beskrajne zalaske sunca!

Viktoria Mikulić 14. rujna 2022.

Svojom neodoljivom peachy nijansom osvojili su nas u trenu…

Donedavno smo dane provodili na plaži, pijuckali vino u večernjim satima i željno iščekivali zalaske sunca kojima smo se uvijek iznova divili. O da, ne tako dugo naša je svakodnevica izgledala upravo ovako, bez stresa, bez užurbanosti, samo opuštenost i potpuni mir.

women secret snoopy kolekcija

Nakon povratka u realnost teško je bilo naviknuti se a rutinu i obveze koje su nas dočekale, ali što se mora, nije teško…

women secret snoopy kolekcija

Kako bismo se barem malo oraspoložili, pokušavamo se zaokupiti određenim sitnicama koje nas vesele i izmamljuju osmijeh na lice.

women secret snoopy kolekcija

Odlazak do trgovačkog centra nije nam bio na listi prioriteta,posebno nakon troškova koje smo nagomilali na godišnjem odmoru, no nakon što smo malo prošetali istima, nismo mogli ostati ravnodušni na šarolike izloge s jesenskim kolekcijama.

women secret snoopy kolekcija

Jedna je trgovina posebno zaokupila našu pozornost, a to je „Women secret“ koji nas svake sezone oduševljava preslatkom odjećom i dodacima za spavanje, neseserima za šminku, cozy pokrivačima i papučama.

women secret snoopy kolekcija

Posebno su nam dragi na zimu kada njihov dućančić poprimi još šarmantije ruho. No da se mi vratimo na predivne zalaske sunca koji nam toliko nedostaju dok osluškujemo valove…

women secret snoopy kolekcija

Women secret noviteti ljubav su na kvadrat!

Women secret noviteti dolaze u zagasitoj peachy nijansi koja nas pomalo odjeća na tu divnu scenu i budi u nama nostalgiju. U zagasitoj narančastoj boji, ovi su noviteti savršeni suputnici za jesenske dane i cozy atmosferu u četiri zida.

women secret snoopy kolekcija

Snoopy accessories – sve što nam treba ove jeseni!

Osim što osvajaju bojom, Snoopy je glavni akter nove linije što je čini još slađom. Od papuča, krznenih majica i vesti, do preslatkih nesesera, nije teško zaljubiti se u nove women secret proizvode. Uz peachy nijansu, pronašli smo još nekoliko modela u puderasto rozoj boji za sve koji spavanje ne mogu zamisliti bez pinkish nijanse.