FOTO by Pull&Bear

Moda

Minnie ili Snoopy? Nove Pull&Bear tenisice ljubav su na kvadrat!

Viktoria Mikulić 21. rujna 2021.

Za koje se odlučiti? Svake su posebne na svoj način...

Možda nam ne preostaje puno vremena za nošenje tenisica, no mi smo ipak odlučili pretražiti one najslađe za sve kojima su iste omiljena obuća. Iako smo se iz japanki i sandala doslovno prebacili u čizme, još uvijek nismo spremni odbaciti udoban par tenisica.

U njima se osjećamo najopuštenije, bez obzira obavljamo li dnevne zadatke, šetamo parkom, vozimo bicikl i slično. Modele koje smo maloprije ugledali možemo nositi tijekom vedrih jesenskih dana i jedino čemu se nadamo jest to da će ih biti što više.

Možda vam se čini da jesen nije sezona u kojoj biste trebali trošiti na tenisice, ali kada gledate Pull&Bear primjerke, mogli biste promijeniti mišljenje jer se definitivno isplati ih imati. Snoopy, fiktivni psić iz stripa Peanuts i Minnie Mouse, najpopularnija Disney junakinja ukrasili su dva modela koji su upravo stigli na njihove police.

Minnie Mouse motivi nalaze se na bijelim tenisicama koje krase šarene vezice i kontrastna ljubičasta peta, a visina potplata im iznosi 3,5 cm. Druge, ništa manje upečatljive su ležerne ljubičaste tenisice na vezanje s ilustracijom Snoopyja i grafičkim printom na potplatu čija je visina 4 cm.

Mi se ne možemo odlučiti koje su šarmantnije. Bez obzira što dolaze u ljetnim nježnim bojama, mi bismo ih ubacili u svoje jesenske kombinacije – uz shirt i traperice i neku toplu vestu.

Cijena svakog modela iznosi 229,90 kuna. Snoopy tenisice možete pronaći ovdje, a Minnie Mouse novitet na sljedećem linku.