FOTO by Women'secret

Moda

Snoopy accessories – sve što nam treba ovog ljeta!

Daria Lovrić 30. lipnja 2022.

Women'secret lansirao mnoštvo noviteta u Snoopy izdanju...

Uz omiljeni brend Women’secret često vežemo epitete koji se odnose na kvalitetu, cjenovnu pristupačnost te atraktivan i moderan dizajn.

  Women'secret japanke 1
Women’secret japanke – 11,99 €

Women’secret jedna je od naših glavnih shopping destinacija kada smo u potrazi za donjim rubljem, odjevnim komadima za spavanje, dodacima za plažu, ali i obućom.

Women'secret pidžama 1
Women’secret pidžama – 15,99 €

Poznat po svojim kolekcijama koje krasi razigrani psić, Women’secret često nadopunjuje svoj asortiman novim komadima, a mi ih s oduševljenjem dočekujemo.

Women'secret natikače
Women’secret natikače – 6,99 €

Iako su prvenstveno poznati po donjem rublju, Women’secret ljetni accessories i obuća u Snoopy stilu ostavila nas je bez teksta!

Jednodijelni kupaći kostimi visoke kvalitete u mornarsko plavoj boji ili uvijek popularnim prugicama idealan su izbor za bezbrižne dane na godišnjem odmoru.

Women'secret kupaći kostim
Women’secret kupaći kostim – 30,99 €

Vrhunski materijal i pažljivo dizajniran kroj sakrit će sve nedostatke i istaknuti vašu liniju tijela.

Women'secret kupaći kostim 2
Women’secret kupaći kostim – 17,99 €

Uz to što izgledaju prekrasno, pletene japanke od rafije s debelim potplatom omogućavaju lagan hod i udobnost pri svakom koraku pa čak i po šljunčanoj plaži.

 Women'secret japanke
Women’secret japanke – 13,99 €

U svojoj ponudi Women’secret ima i pidžame od 100% pamuka koji će vašoj koži dopustiti „da diše“ i olakšati spavanje za vrijeme visokih temperatura.

Women'secret pidžama 2
Women’secret pidžama – 14,99 €
Women'secret pidžama 3
Women’secret pidžama – 14,99 €

Naš apsolutni favorit je Snoopy spavaćica, također od 100% pamuka jer ljeti više preferiramo šire modele i što manje odjevnih komada na sebi, kako tijekom dana, tako i noću.

 Women'secret spavaćica
Women’secret spavaćica – 11,99 €

Ako je i vas zaintrigirala nova Snoopy kolekcija brenda Women’secret, bacite oko na njihov web i opskrbite se novim šarmantnim odjevnim komadima.

  Women'secret termosica
Women’secret termosica – 14,99 €