Iće & piće

Voćna rapsodija: Novi Ledo kornet spaja okuse maline i šećerne vate!

Viktoria Mikulić 11. svibnja 2023.

Malina Cotton Candy naziv je novog osvježavajućeg voćnog sladoleda iz Ledo škrinje.

Šećerna vata oduvijek je bio nezaobilazan slatkiš kojeg smo svi barem jednom kušali. Ta roza boja i neobičan oblik mamili su djecu diljem svijeta koji su vukli roditelje za rukav, samo kako bi dobili ovu poslasticu. Ta doza slatkoće svako je dijete umirila u trenu, htjeli mi to priznati ili ne.  

Iako su šećernu vatu prvenstveno voljeli mališani, u novom Ledo sladoledu jednako će uživati i odrasli. Riječ je o sladoledu koji sljubljuje okuse maline i šećerne vate, koji su obogaćeni punjenjem i preljevom okusa bijele čokolade te čokoladiranim rižinim kuglicama u kornetu s bijelom čokoladom.

Nakon što smo isprobali Bananko sladoled iz Ledo škrinje identičan kultnoj čokoladnoj bananici, novi Kiki sladoled s okusom jagode i limuna, Macho Sandwich i Macho naranča i čokolada, vrijeme je za novi kornet.

kornet malina cotton candy

Osvježavajući kornet stvoren je za sve ljubitelje laganih voćnih sladolednih okusa. Kada se želite nagraditi slatkim užitkom i uljepšati dan neodoljivim okusima, odaberite Kornet Malina Cotton Candy i prepustite čaroliju okusa.

Ledo novitet dostupan je unutar trgovačkih lanaca, a mi smo ga pronašli u SPARU po cijeni od 1,79 eura.