Iće & piće

Probali smo! Bananko sladoled iz Ledo škrinje identičan kultnoj čokoladnoj bananici!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2023.

Jer petkom za doručak jedemo samo slatko…

Ledo nas je ovog proljeća iznenadio s brojnim sladoledima među kojima su svoje mjesto pronašli Macho od tamne čokolade i naranče, Kiki s okusom limuna i jagode, Macho Sandwich s maslacem od kikirikija i karamelom, a sada dolazi šećer na kraju…

Za sve ljubitelje Bananka, stiže fantastična vijest. Ledo i Kraš udružili su snage i predstavili nam sladoled u obliku najfinije čokoladne bananice.

Krašev Bananko je najpoznatija čokoladirana pjenasta bananica na tržištu kojeg posebno vole najmlađi potrošači, a ne mogu mu odoljeti ni odrasli. Neodoljiva pjenasta jezgra okusa banane prelivena Kraševom čokoladom najomiljenija je čokoladna bananica na hrvatskom tržištu.

Ovaj Krašev klasik sinonim je za čokoladne bananice i jedan je od najdražih proizvoda djece i odraslih. Također, dokaz je da su ponekad mali proizvodi uistinu veliki.

Obožavamo sve iz Ledo škrinje, no Bananko sladoled zaista je nenadmašan jer je u potpunosti identičan čokoladici. Mi smo ga pronašli u Spar tgovini po cijeni od 1,27 eura.