FOTO by Elegant.hr

Dom

Macho Sandwich – počastili smo nepca posebnom dozom užitka

admin 24. travnja 2023.

Savršen za kišni ponedjeljak!

I taman kada smo se, nakon lijepog vikenda, ponadali da nam dolazi sunčano razdoblje, ponedjeljno jutro donijelo nam je razočarenje i kišu.

Trebao nam je neki stimulans koji će početak tjedna učiniti slađim i novi Macho Sandwich sletio je u Ledo frižidere u pravi trenutak.

Novi Ledo Macho Sandwich

Toliko traženi format sendviča od sada je dostupan pod Macho brendom i spreman je razigrati vaša nepca.

Novi Ledo Macho Sandwich

S koje god strane odlučili krenuti čeka vas bogat okus karamele i kikirikija iako moramo priznati da nas se više dojmio dio gdje je biskvit.

Novi Ledo Macho Sandwich

Novi Macho Sandwich – rapsodija kikirikija i karamele!

Ovaj klasičan spoj sladoleda od vanilije obogaćen je preljevom i komadićima čokolade te komadićima keksa. Posebnu dozu uživanja pružit će bogata obloga kakao keksa te će prvi Macho u ovakvom formatu, s karameliziranim bademima u preljevu od čokolade, jednostavno oduševiti i najveće slatkoljupce.

Novi Ledo Macho Sandwich

Nakon što smo proteklog tjedna probali novi Macho naranča i čokolada, moramo priznati da nam je ovo bolja varijanta koja nam je pružila veće bogatstvo okusa. Ovaj zaključak je čisto subjektivan jer dolazi od strane ljubitelja Snickersa, kikirikija i karamele.

Novi Ledo Macho Sandwich

Ako su i vaša nepca ostala zaintrigirana željom da probaju ovaj novi Macho okus pronaći ga možete unutar Ledo škrinja po cijeni od 2 eura.