Iće & piće

Stigao novi Kiki sladoled s okusom jagode i limuna!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2023.

Sladoleda nikada dosta, a slasni okus Ledo Kiki štapić sladoleda za djecu uskoro će prijeći na listu omiljenih vaših mališana!

Kiki i Bronhi bomboni obilježili su naše djetinjstvo. Ove prve smo ipak malo više voljeli i bili su nam nagrada nakon svakog dobrog djela ili odlične ocjene u školi. Kiselkasto-slatki spoj posebno obožavamo u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Uz kultne bombone s motivom Klauna, Ledo i Kraš  prošle su godine udružili snage i stvorili zabavnu i osvježavajuću kombinaciju sladoleda okusa jabuke i jagode s potpuno inovativnom teksturom poznatog Kiki bombona pod nazivom – Kiki Punioza.

Ova sladoledna poslastica s posebno razvijenom recepturom i prirodnim aromama bez umjetnih bojila idealna je za mlađe generacije, ali i podsjetnik ponešto starijim generacijama na sočni i voćni Ki-Ki okus iz njihova djetinjstva.

Sada, uz već svima dobro poznati okus, vrijeme je za novu sočnu kombinaciju koja spaja okuse jagode i limuna. Vjerujemo da je ovaj novitet jednako osvježavajuć kao i njegov prethodnik.

Najmlađi će obožavati Kiki sladoled zbog gumene strukture s kombinacijom okusa limuna i jagode, a roditelji zbog prirodnih aroma bez umjetnih bojila.

Stoga, trk do Ledo škrinja jer Kiki Punioza je nova fora koja se svakako probati mora!