FOTO by Aminah Abdul Jilil

Moda

Točkaste i vrtoglave: Potpetice koje će malo koga ostaviti ravnodušnim!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2023.

Jesu li nam potrebne? Nisu! Kupujemo li ih? Kupujemo!

AMINAH ABDUL JILLIL luksuzna je marka cipela pokrenuta u kolovozu 2012. Ove elegantne cipele poznate su po odvažnoj, ali ženstvenoj estetici dizajna koja je dovela do globalne distribucije u preko 50 zemalja.

Najpoželjnije polka dot salonke i zašto ih treba imati baš svaka garderoba?

Rođena u Anchorageu, Alaska Aminah Abdul-Jillil počela je kao profesionalna plesačica u Los Angelesu, nastupajući s nekim od najvećih glazbenih imena uključujući Britney Spears i Janet Jackson. Ono što čini dizajn Aminah Abdul-Jillil jedinstvenim je to što su ove cipele namijenjene samo onim odvažnim ženama koje su spremne izaći iz zone komfora i isprobati nešto drugačije.

Točkaste krasotice s oversized mašnom glavni su fokus cijelog outfita!

Nedavno smo pisali o ljubičastim i ružičastim salonkama koje krasi predimenzionirana mašna i koje su rezervirane za proljetne dane zbog svojih jarkih boja, a sada smo naišli na jedan bezvremenski model točkastog uzorka koji je idealan za sva godišnja doba, a koji će se s lakoćom uklopiti uz mnoštvo odjevnih kombinacija.

Riječ je o crno-bijelim polka dot salonkama koje najviše vidimo u svečanim prigodama kako plijene pažnju na plesnom podiju. Svojim su izgledom dostojne crvenog tepiha stoga su isplativa investicija koju bismo kombinirali uz malu crnu haljinu i clutch torbicu.

Njihova cijena iznosi $568.00, a pronaći ih možete na LINKU!