FOTO by Instagram @aminahjillil

Moda

Ružičaste krasotice s oversized mašnom glavni su fokus cijelog outfita!

Daria Lovrić 03. studenoga 2022.

Eye-catching model u koji smo se zaljubili očarava dizajnom!

Svatko u svom ormaru ima nekoliko vrsta obuće za razne prigode. Od nekoliko pari tenisica u najtraženijoj bijeloj boji, preko pastelnih tonova pa sve do klasične crne boje koje nosimo u svakodnevnim prilikama. Osim must have tenisica, u proljetnim i ljetnim mjesecima obožavamo nositi espadrille, natikače, sandale, dok se svake zime rado vraćamo raznim modelima čizmica.

Osim klasičnih modela, imamo nekoliko pari cipela koje nosimo u posebnim prilikama. Upečatljivi modeli obuće daju nam posebnu dozu samopouzdanja, stoga ne čudi što se ljubav prema njima ne može riječima opisati.

U potrazi za efektnim modelima koji će krasiti naš jesenski i zimski outfit za oko su nam zapele krasotice brenda AMINAH ABDUL JILLIL.

Boja fuksije i mašna – cipele koje noge stavljaju u prvi plan!

Očaravajuće gležnjače u upečatljivoj ružičastoj nijansi stavit će vaše noge u prvi plan i biti centar cijelog looka. Krase ih oversized mašna i visoka tanka potpetica koje zajedno čine statement komad obuće koji će i najobičniji outfit podići na jedan viši nivo.

Uz ovaj stylish par možete kombinirati klasične basic komade jednostavnih krojeva i boja, a možete se poigrati i vibrantnim nijansama kako bi kreirali pravo color-blocking remek-djelo. Odlično će izgledati na jeans komade, uske hlače, ali i suknje mini i maxi dužine.

Još uvijek ne znamo cijenu ovih ljubimica, međutim uskoro stižu, stoga ćemo narednih nekoliko dana biti čest gost na AMINAH ABDUL JILLIL web stranici.