FOTO by Aminah Abdul Jillil

Moda

Najpoželjnije ljubičaste salonke i zašto ih treba imati baš svaka garderoba?

Viktoria Mikulić 09. ožujka 2023.

Novi model poznatog brenda hit je za svečanosti u proljetnim danima…

Ljubičasta boja možda nije za svakoga, no kada su u pitanju cipele, čak i oni koji najviše cijene jednostavnost, mogli bi razvući široki osmijeh kada ugledaju ove božanstvene salonke.

Ljubičaste cipele zahtijevaju pozornost stoga je najbolje kombinirati ih uz bijele ili bež odjevne komade, mint zelene ili puderasto roze, a ako ste osoba koja voli onaj wow efekt i gdje god se pojavite zračite optimizmom, onda biste ljubičastu boju trebali nositi uz žutu ili kričavo rozu.

Ljubičaste salonke najefektniji su dio svakog proljetnog looka!

Bez obzira udaje li se vaša prijateljica ili možda sestra, imate li neki važan poslovni domjenak, spremate se na romantično putovanje s jačom polovicom, ili ovog proljeća planirate izlet s prijateljicam u neki obližnji europski grad?

Ljubičaste salonke s potpisom brenda Aminah Abdul Jillil dostojno će vas pratiti kamo god se uputili. One su rezervirane za svaki onaj izlazak prilikom kojeg želite ostaviti glam dojam.

ljubičaste salonke

Uz ljubičastu boju koja je dobrodošla u svim godišnjim dobima, a osobito u proljetne dane, ono što ih čini posebnim je satenska mašna sa strane zbog koje smo im nadjenuli epitet “najpoželjnijeg” dijela vašeg outfita.

Ne morate se previše zamarati što odjenuti uz njih jer ćete u svakom slučaju izgledati fantastično. Bijelo odijelo i ljubičaste krasotice poseban su tandem, no jednako poželjno izgledat će i uz vaš omiljen par traperica.

Njihova cijena iznosi $568.00, a naručiti ih možete putem web trgovine aminahabduljillil.com.