Bizar

Gucci poderane najlonke od 1230 kuna su novi hit u svijetu visoke mode

Krešimir Šustić 30. listopada 2020.

Činjenica da su se istog trena rasprodale uistinu nas je šokirala

Iako smo mislili kako će modni svijet zbog pandemije koronavirusa patiti, izgleda kako prodaja omiljenih stvarčica ide svojim tokom, što potvrđuju brojni svjetski dizajneri.

Posebno nas je zaintrigirala činjenica da se luksuzni predmeti poput torbica, cipela i odjevnih predmeta svakodnevno naručuju u velikom broju, kako bi zaljubljenice u modu posjedovale dizajnerske komade.

Ova nas je godina počastila brojnim bizarnim trendovima iz svijeta visoke mode u kojima je definitivno prednjačio talijanski brend Gucci, izbacivanjem u prodaju zaprljanih traperica i muških haljina.

Navikli smo na to da nas velike dizajnerske kuće s vremena na vrijeme šokiraju komadima za koje nismo sigurni da bi ih se itko usudio nositi, te da modni velikani pomiču granice iz dana u dan.

Internetom se proširila vijest da je talijanski brend visoke mode izbacio u prodaju najlonke koje su se rasprodale u svega nekoliko sati, što nam je stvorilo veliki upitnik nad glavom.

Radi se o poderanom modelu koji košta oko 1.230,00 kuna, no visoka cijena nije zaustavila fashionistice da požure u shopping kako bi posjedovale par istih u svojim garderobama.

Donedavno je bila sramota kada bi netko nosio poderane hulahopke, te smo se trudili sakriti rupe ukoliko nas je isto zadesilo, ali izgleda da će ove godine to biti veliki trend.

Ukoliko niste u mogućnosti izddvojiti pozamašnu svotu novaca, savjetujemo da probate s parom koji imate doma, neovisno o tome što vjerojatno nemaju logo Gucci i nisu ‘rascjepane’ u Italiji.