FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas Adilette natikače – ljeto ne može proći bez najudobnijeg para obuće!

Viktoria Mikulić 15. srpnja 2022.

Model koji nosimo tijekom svih godišnjih doba, a osobito u ljetne dane...

Adidas Adilette natikače sinonim su za udobnost i vrhunsku kvalitetu, kao i trendi dizajn. Možemo ih pronaći gotovo u svim bojama, a razlikuju se potplatom od pluta ili gume, kao i dizajnom prugica ili trolista.

Mnogi su već dali petama vjetra i otisnuli se na godišnji odmor, dok će neki, baš poput nas, tek u kolovozu ugledati svjetlo dana čarobne Jadranske obale. Stoga ne čudi što još nismo nabavili sve potrebno kako bismo u potpunosti uživali na odmoru.

Prvenstveno treba nam jedan šešir ili šilterica koji će nas štititi od neželjenih UV zraka, kao i adekvatna krema za sunčanje. Bez obzira što smo već lagano dobili boju, sunce je varljivo i opasno, stoga u svakom trenutku treba biti zaštićen.

Također, na sniženjima smo ugrabili posljednje modele aktualnih kupaćih kostima i priuštili si čak dva nova modela. Što nam još treba za plažu, ali i za sve ostalo, kamo god se uputili? Prije svega, bočica vode, ali i udoban par obuće, naravno.

Nove adidas Adilette – magična jednostavnost udobnosti

Adidas Adilette natikače naša su najveća slabost i svakog ljeta ih ponosno promatramo na svojim stopalima. Kada ljeto završi, nosimo ih po kući ili stanu uz dodatak čarapa. U njima kao da smo bosi, pružaju nam osjećaj stabilnosti i ugode na svakom koraku, a posebno nas oduševljava njihov razigran dizajn i vibrantne boje i uzorci.

U nastavku donosimo galeriju s 10 adidas Adilette natikača koje su nas osvojile na prvu:

Sve modele možete pronaći na adidas.com!