FOTO by Instagram @christinas_food_news

Dom

Stiže nam slatko iznenađenje! Uz Milky Way i Mars kroasane doručak poprima drugačiji okus!

Daria Lovrić 17. listopada 2023.

Pahuljasto tijesto s maslacem i nježna krema s okusom omiljene čokoladice neodoljivi je spoj!

Uz Kinder i Ferrero, Mars je najpoznatija tvornica slatkiša na svijetu. Kombinacije sočnih peciva, kolača, deserata i prepoznatljivih okusa koje obožavamo recept su za uspjeh, stoga ne čudi da se omiljeni brendovi slatkiša često odlučuju na nove kreativne verzije slastica.

Mars nas je, nakon sočne rolade obogaćene mliječnom čokoladom, nugatom i slatkom karamelom te kremastog kolačića, odlučio iznenaditi s Milky Way i Mars kroasanima.

Uz ove nježne kroasane od pahuljastog tijesta s maslacem punjene svilenom kremom omiljenih čokoladica naš doručak više nikada neće biti isti.

Malo tko ne može odoljeti sočnom francuskom pecivu u obliku polumjeseca, posebice za doručak. Vjerujemo da ste dosad imali prilike uživati u ovoj poslastici s čokoladnim namazom, marmeladom ili vanilijom, a nedavno je izašlo i pakiranje Nutella kroasana.

Kombinacija kroasana i Milky Way te Mars čokoladica koju nudi Kuchenmeister, vjerojatno bi se mogla naći na policama u proljeće 2024. godine. Prve reakcije na društvenim mrežama pokazuju da će ovi noviteti vjerojatno biti pravi hit.

Budući da su ove dvije verzije hoš uvijek u fazi testiranja, kroasani Mars i Milky Way trenutno se mogu kušati isključivo u Anugi. Očekuje se da će se će svjetlo dana ugledati u proljeće 2024.