FOTO by Saša Kopčok

Iće & piće

Isprobali smo Pelin Spritz s okusom limuna i naranče i uskoro vas darujemo!

Viktoria Mikulić 17. svibnja 2024.

Ljetni mix kojem jednostavno nećete moći odoljeti…

Duboko smo ugazili u proljetne dane što nam otvara bezbroj mogućnosti za uživanje u raznim aktivnostima s našim najdražima.

Od roštiljanja s ekipom, piknika s prijateljicama do pool partyja, sve što nam je potrebno u narednim tjednima je sunčano vrijeme i doza osvježenja, koju smo pronašli u novim limenkama s potpisom Badela.

PELIN SPRITZ – NOVO INOVATIVNO PIĆE S OKUSOM LIMUNA I NARANČE

Upoznajte piće koje prkosi svim očekivanjima – Pelin Spritz, lagan i osvježavajući ljetni mix s legendarnim Badel Pelinkovcem Gorkim.

Novo osvježavajuće gazirano alkoholno piće profinjenoj gorčini Badelovog Pelinkovca dodaje dašak svježine, u dva okusa LIMUN i NARANČA, a njegovim ljubiteljima priliku da u omiljenom piću uživaju u novim situacijama i druženjima.

PIKNIK U PRIRODI: IDEJA ZA PROLJETNI TEAM BUILDING

Naša redakcija iskoristila je jedno sunčano proljetno popodne za piknik i isprobavanje novih okusa. Kao što to inače i biva, u uredu smo svi suprotnih karaktera što je vjerojatno i razlog zašto se tako dobro slažemo.

Stoga ne iznenađuje što je mojoj kolegici bio draži okus limuna, dok sam ja guštala u naranči.

Već na prvi gutljaj osjetile smo golicanje mjehurića i zavodljive biljne note.

U obje varijante osjeti se prisustvo legendarnog Badel Pelinkovca, iako je onaj s okusom naranče nijansu blažeg intenziteta u odnosu na onaj s aromom limuna. Pelin Spritz s limunom podsjetio nas je na “štrukani pelin” koje je neizostavno piće na tulumima, tako da će svi ljubitelji istog uživati u ovoj to go verziji.

Pripremile smo jednu preslatku oazu koja se savršeno uklopila u zelenilo koje nas je okruživalo. Nadamo se da će vam ista biti inspiracija da nazovete svoju bestie i osmislite sličan scenarij u najboljem društvu.

Pladanj s raznim mekanim i tvrdim sirevima, pršut, jagode, Grissini štapići i orašasti plodovi samo su neke od delicija koje je zaokružio fantastičan okus Pelin Spritzeva.

Posebnost Pelin Spritzeva je upravo činjenica da se u istima može uživati direktno iz limenke, što svim proljetnim aktivnostima daje jednu sasvim novu notu.

Zaključak je da ćemo od sada kao redakcija definitivno češće imati team building u prirodi, uz dodatak novih najdražih pića.

Pelin Spritz Lemon namijenjen je onima koji žele uživati u novoj varijanti omiljenog pelinkovca, ali zadržati bez kompromisa gorčinu. Najbolje piti rashlađeno, po mogućnosti uz zvukove valova u pozadini i omiljenu glazbu.

Pelin Spritz Orange namijenjen je onima koji u Pelinu žele uživati u nešto slađoj varijanti. Najbolje piti rashlađeno, po mogućnosti za sunčanog roštiljanja s prijateljima.

Ako ste u narednim tjednima domaćin partyja ili prisustvujete vrtnoj zabavi, s ovim novitetima oduševit ćete sve prijatelje, stoga ih ne propustite potražiti u obližnjim trgovinama.

Oba Spritza dostupna su u limenkama od 0,25L koje uz 6% alkohola sadrže fini mix Badelova Pelinkovca Gorkog obogaćenog mjehurićima i okusom limuna i naranče za izvrsno osvježenje.

Pelin Spritz u trgovine je stigao 6. svibnja 2024. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1,99 EUR.

Na kraju, nećemo previše duljiti, samo ćemo reći “živjeli” uz #PelinSpritz!

Više detalja saznajte putem njihove službene stranice www.pelinspritz.com, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.