FOTO by Instagram @halalfindsuk / @globalfoodnews

Dom

Mars novitet – sočna rolada obogaćena mliječnom čokoladom, nugatom i slatkom karamelom!

Daria Lovrić 07. prosinca 2022.

Kako bi nam sada dobro došla jedna kriška!

Čokolada može zadovoljiti glad, podići energiju i razveseliti nas gotovo brže od svega na svijetu. Gotovo je nemoguće pronaći neki drugi proizvod koji ima jednak učinak na nas. Jedna od najpoznatijih na svijetu je svakako čokoladica Mars u koju smo se zaljubili još kao djeca.

U malenom gradu Tacoma, nastala je ukusna Mars poslastica, nakon čega je 1911. nastala cijela tvrtka nazvana Mars Candy Factory. Od tada imamo priliku uživati u raznim delicijama i svaki proizvod koji izađe iz ove kreativne tvornice je preukusan.

Nugat, slatka karamela i mliječna čokolada čine ovu Mars slasticu osobito ukusnom i nježnom. Njezina bogata tekstura i kultni okus donose užitak za djecu i za odrasle.

Tko je za Mars novitet?

Popularna kreativna tvornica slastica lansirala je još jedan novitet koji jedva čekamo probati. Riječ je o Mars roladi s klasičnim okusima Mars čokoladice.

Sočna Mars rolada dolazi u pakiranju od 420g, po cijeni od £6. Kako biste uživali u kremastoj slastici poslije blagdanskog ručka, sve što trebate je izvaditi roladu na pladanj dva i pol sata prije konzumacije.

Nažalost, Mars rolada trenutno je dostupna samo u Velikoj Britaniji, međutim nadamo se da će uskoro ugledati i police naših dućana.

Ako slučajno ovih dana putujete u Veliku Britaniju povodom Adventa obavezno probajte ovaj novitet i javite nam vaše dojmove!