FOTO by Instagram @globalfoodnews

Iće & piće

Nutella kroasani – poslastica od 4 komada idealna za čitavu obitelj!

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2023.

Gladni? Željni slatkog? Obožavate Nutellu i kroasane?

Gotovo da nema osobe koja barem jednom nije probala Nutellu, najpopularniji namaz od lješnjaka na cijelom svijetu. Bila da je konzumirate na kruhu, kao dodatak u kolačima i tortama, s palačinkama ili na žlicu, Nutella je uvijek dobrodošla kada nam zatreba malo slatkog. Idealan je desert u svako doba dana.

S druge strane, tu je kroasan, mekano i pufasto, a prije svega sočno francusko pecivo u obliku polumjeseca koje mnogi preferiraju za doručak. Neovisno o tome jedete li ga samostalno ili u kombinaciji s čokoladnim namazom, marmeladom ili pak vanilijom, kroasan je poslastica koja je zaludila ljude diljem svijeta.

Vjerojatno ste do sada već imali priliku kušati kroasan s Nutellom, bilo da ste ga pripremili kod kuće ili ste naišli na isti u nekoj od pekarnica, no koliko znamo, do sada ga je nemoguće bilo pronaći u trgovinama. Naravno, postoje brojne slične varijacije koje asociraju na kroasane s Nutellom, ali ne ona originalna verzija.

Na Instagram profilu @globalfoodnews pronašli smo Nutella kroasane u pakiranju od 4 komada koje je dovoljno staviti u pećnicu bez odmrzavanja na 20 minuta i voila, vaš desert je spreman. Za još ukusniji doživljaj, neka teglica Nutelle bude uz vas kako bi kroasane mogli premazati i izvana.

Trenutno su se pojavili na policama diljem supermarketa u Italiji, a mi se nadamo da imate nekog u susjednoj državi kako bi vam čim prije dopremio ovaj slatki grijeh, ili još bolje, pozvali vas kod sebe da istražite Italiju i spojite ugodno s korisnim.