FOTO by Instagram@world_of_sweets.de

Dom

Mars sočni kolačić kremasti je novitet koji ne želimo propustiti!

Daria Lovrić 09. ožujka 2023.

Nova poslastica puna čokolade raj je za naše nepce!

Ako ste ljubitelji čokolade oduševit će vas nova Mars poslastica. Stiže nam delicija koja će očarati i najzahtjevnija nepca i najveće čokoljupce kojima nikada nije previše čokolade.

Naime, čokolada je proizvod koji nas može najbrže razveseliti, utješiti, zadovoljiti glad i podići razinu energije. Gotovo je nemoguće pronaći neki drugi proizvod koji ima jednak učinak, stoga ni ne pokušavamo. Čokoladu obožavamo u svim mogućim verzijama i nikad nam nije dosta.

Nova poslastica iz Mars tvornice

Jedna od najpoznatijih poslastica na svijetu je svakako čokoladica Mars u koju smo se zaljubili još kao djeca. Svaki proizvod koji izađe iz popularne tvornice slatkiša je preukusan, a vjerujemo da će jednaku reakciju izazvati i novi slatkiš.

Riječ je o poslastici imena Mars Secret Center, ukusnom biskvitnom čokoladnom kolaču koji nas zavodi dobro poznatim okusima u novom ruhu.

Čokolada, čokolada i opet čokolada… Nova poslastica sastoji se od čokoladnog biskvita i kakao punjenja, a sve je još dodatno preliveno hrskavom čokoladom.

Sočan novitet stiže u pakiranju u kojem se nalaze dva ukusna biskvitna kolačića. Saznali smo da će prvo ugledati svjetlo dana u Njemačkoj, a mi se nadamo da će uskoro pronaći svoj put i do polica naših trgovačkih lanaca!