FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay gnomovi već od 49,90 kuna najsimpatičnija su božićna dekoracija!

Daria Lovrić 25. listopada 2022.

Najslađa mitološka bića iz Sinsay kolekcije već od 49,90 kuna!

Omiljeni božićni ukrasi u obliku preslatkih mekanih gnomova i ove će godine krasiti naša božićna drvca, staklenke s kolačićima, blagdanske stolove, komode i police.

Sinsay božićni ukras gnom – 89,90 kn

Ove bradate figurice nekada su krasile naša dvorišta u nešto većim dimenzijama, a zadnjih nekoliko godina nezaobilazan su home dekor u blagdansko vrijeme. Gnomovi su inače poznati kao legendarna stvorenja koja su stoljećima bila dio zapadne kulture, a vjerovalo se da donose bogatstvo.

Sinsay božićni ukras gnom – 49,90 kn

Gnomovi iz Sinsaya najslađa su blagdanska dekoracija!

Svojom slatkoćom i pozitivnom energijom ozbiljno pariraju Orašarima, patuljcima, zvjezdicama, mašnama, kuglicama, Djedu Mrazu i drugim božićnim dekoracijama, stoga smo jedva dočekali novu božićnu kolekciju brenda Sinsay.

Sinsay božićni ukras gnom – 49,90 kn

Unutar kolekcije pronašli smo simpatične gnomove koji će otopiti i najhladnija srca. Gnomove karakterizira duga brada i kapica koja prekriva oči, a unutar Sinsay kolekcije možete ih pronaći u odjevnim kombinacijama u različitim bojama.

Sinsay božićni ukras gnom – 139,90 kn

Iako ih najčešće viđamo u sivoj ili crvenoj boji, naš favorit dolazi u kombinaciji nježno ružičaste i bijele boje. Predivan ukras u pastelnim tonovima visok je čak 85 centimetara i bit će savršen dodatak vašem interijeru.

Sinsay božićni ukras gnom – 99,90 kn

Njihov upečatljiv izgled stvara ugodno ozračje i sam pogled na njih će vam izmamiti osmijeh na lice. Svoje favorite potražite putem Sinsay web trgovine i pripremite se za blagdansku sezonu.