FOTO by Baby Center

Dekor

I Garfield navija za Baby Lasagnu

admin 10. svibnja 2024.

Ovaj plišanac drži lasagne u ruci i spreman je za sutrašnje navijanje za svog favorita

Garfield je “rođen” 19. lipnja 1978 godine u kuhinji talijanskog restorana Mamma Leoni. Za razliku od njegove čitave obitelji koja je voljela jesti miševe, mačak Garfield je definirao lasagne kao svoju omiljenu hranu.

Vlasnik restorana Mamma Leoni’s Italian Restaurant morao je, zbog nedostatka tjestenine za lasagne, birati između zadržavanja Garfielda ili zatvaranja restorana.

Foto: IMDb

Tako je Garfield završio u trgovini za kućne ljubimce gdje ga je spazio kupac Jon Arbuckle. On je birao između Garfielda i iguane, ipak je izabrao mačka, a sve ostalo je povijest.

Garfield je odrastao u debelog mačka prepoznatljive narančaste boje koji je poznat po svojoj lijenosti, sarkazmu i prevelikoj ljubavi njegovoj omiljenoj hrani – lasagnama!

Vjerujemo da će Garfield sutra biti jedna od glavnih potpora našem Baby Lasagni na Eurosongu i da će, unatoč svoj lijenosti, skupiti snage i navijati za svog favorita.

Upravo smo pronašli plišanca Garfielda visine 28 centimetara koji je savršen dodatak sutrašnjem navijanju. Garfield Baby dolazi sa 2 dodatka: maskom za spavanjem i komadićem omiljenih “lazanja“. Pronašli smo ga unutar Baby Centera po cijeni od 39,99€.