FOTO by Emmezeta

Dekor

Emmezeta adventski kalendar u obliku orašara mami nas na kupnju!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2022.

Još uvijek niste nabavili adventski kalendar? Poklonite sebi ili bliskoj osobi najslađu verziju...

S obzirom da na dnevnoj bazi nalazimo preslatke stvarčice, rijetko što nas više može u potpunosti impresionirati. No kada je riječ o Božiću, svaki dan nam je novo iznenađenje. Ono što se danas može pronaći na tržištu je jednostavno nevjerojatno. Ponekad nam nije jasno tko smišlja sve te originalne poklone i često razmišljamo kako bismo voljeli imati takav posao (iako nismo ni mi daleko od toga, budući da pišemo o svim tim neodoljivim dekoracijama).

Emmezeta je poznati trgovački lanac u koji najčešće odlazimo kada smo u potrazi za namještajem. Ipak, nešto je namještaj bacilo u drugi plan – njihov božićni kutak koji se prostre donjim dijelom Emmezete, a koji je toliko poseban da je teško odlučiti se samo za jednu stvarčicu.

Svaki kutak je pomno osmišljen (blago tim dizajnerima interijera, imaju posao iz snova) pa tako možete pronaći božićnu idilu u bijeloj, zlatnoj, ružičastoj, srebrnoj i plavoj boji. Božićna drvca dolaze u različitim varijantama kako bismo dobili inspiraciju za ukrašavanje vlastitih. Tu su i gnomovi te figurice Orašara, a tu je i nešto posebno – adventski kalendar u obliku Orašara.

On dolazi s 24 malene ladice u koje možete pospremiti bombončiće, čokoladice, emotive poruke, ili neke druge zanimljive poklone koje će vašu voljenu ili voljenog ostaviti bez riječi.

Ako želite doživjeti pravu blagdansku čaroliju, posjetite Emmezetu i odbrojavajte do Božića uz prepoznatljivu figuru orašara koju možete pronaći OVDJE!