FOTO by Naf Naf

Moda

Savršenstvo na francuski način! 10 vesta iz Naf Naf-a koje se nose uz jeans, suknje, kožne hlače…

Antonija Andabak 09. listopada 2020.

Fashionstice će svoju dodatnu pozornost pokloniti Naf Naf vestama!

Ponekad smo takvog raspoloženja da nam se ne nosi ništa osim tople veste koja ujedno izgleda elegantno i koja sa sobom nosi dozu samopouzdanja, itekako potrebnu za početak i kraj dana!

Veste od tankog pletiva, one na gumbiće, ili one sa zanimljivim detaljima poput prozirnih rukava, čipkice ili volančića, zamijetili smo u ponudi Naf Nafa, brenda koji je oduvijek lansirao turbo ženstvene i kvalitetne komade odjeće!

Čarobnjaci pozor! Sinsay je izbacio Harry Potter deku za samo 55 kuna

Apsolutno očaravajuće, možemo ih zamisliti kako su prioritet pri odabiru odjeće za dnevne obaveze, bilo da morate osmisliti profinjen look za sastanke ili vas dragi vodi na večeru u omiljeni restoran. Vestice prozirnih rukava i one s čipkom kombinirajte sa suknjama visokog struka ili uskim kožnim hlačama, dok će vestice nježnih boja savršeno odgovarati trapericama ili hlačama koje se u struku vežu na mašnu.

Ovosezonske Naf Naf vestice sastoje se od dijelova bogate čipke te delikatnih materijala poput pliša dok su krojevi veoma ženstveni pa rijetko koja ne prolazi bez volana, balon-rukava ili gumbića. Cijene svih vestica kreću se od oko 300 kn, što je za Naf Naf uobičajena cijena takvih komada.

Božićno izdanje Nike Air Force 1 tenisica za najveće blagdanske entuzijaste

Ona koja nas je potpuno osvojila je baby blue vesta,a takva divna u svojoj nježnoj, opet upečatljoj boji, čini savršen spoj uz jesenske komade odjeće.

Ona je naš jesenski favorit, a svoj možete zapikirati u našoj galeriji top deset Naf Naf vestica za prijelazno vrijeme!