FOTO by Nike

Moda

Božićno izdanje Nike Air Force 1 tenisica za najveće blagdanske entuzijaste

admin 07. listopada 2020.

"Ugly sweater" motivi preslikani na novi Nike model

Iako sumnjamo da nam nešto može popraviti ovu godinu, jedino preostalo čemu se možemo nadati su blagdani i čarolija koju donose sa sobom. Uskoro ćemo zaboraviti na sve probleme i prepustiti se običajima koje nijedna krizna situacija ne može pokvariti. 

Slušanje blagdanskih pjesama, kićenje doma i jelke, kupovina poklona, miris domaćih kolača i ispijanje kuhanog vina u krugu najmilijih samo su neke od stvari koje nas očekuju.

Svi blagdanski entuzijasti već su pripremili lampice, napravili popis poklona, pripremili playlistu pjesama, izglačali najbolji “ružni džemper” i s nestrpljenjem odbrojavaju dane do Božića.

Iako smo na ružne džempere, popularno znane kao “Ugly sweaters“, već navikli i viđamo ih na svakom koraku, ove godine popularni džemper mogao bi dobiti pojačanje u vidu Nike Air Force 1 tenisica.

Upravo smo pronašli Nike model koji svojim motivima, bojama i dizajnom može s ponosom ponijeti titulu najbožićnijih tenisica i svi oni koji su svoju garderobu već “naoružali” ružnim džemperima ovo je dodatak koji ne smiju propustiti.

Osim najluđeg blagdanskog outfita ovaj model vam garantira da će vaša stopala ostati suha i topla, a bijelo krzno koje se nalazi u unutrašnjosti i oko zgloba garancija su za taj osjećaj.

Najavljeni datum lansiranja ovog modela je početak prosinca, tako da imate vremena skupiti oko 650,00 kuna, upravo onoliko koliko će iznositi njihova cijena.