FOTO by Sinsay

Moda

Čarobnjaci pozor! Sinsay je izbacio Harry Potter deku za samo 55 kuna

Krešimir Šustić 08. listopada 2020.

Osim mekane ljepotice u burgundi boji, kolekcija sadrži upečatljive duksice i majice

Malo tko od nas izlaskom prvog filma o Harry Potteru nije poželio biti jedan od sretnika koji će dobiti pismo s pozivom za veličanstvenu školu Hogwarts.

Mjesto na kojem čarobnjaci uče kako pravilno koristiti čarolije, postalo je neizostavan dio današnjice, a čak i nakon 13 godina od izlaska zadnjeg dijela, sve vrvi od raznih stvarčica s motivima magije.

Brojni high street brendovi i trgovine kućnim potrepštinama u svoje su kolekcije uvrstili more predmeta iz svijeta odjeće, obuće, modnih dodataka i kućanstva.

Zadnja koja je izašla dolazi nam iz Sinsaya i osim predivnih hoodica i majica s kratkim rukavima, uz koje cijelom svijetu možemo obznaniti koliko smo “ludi” za neustrašivim Harryem i njegovom družinom.

Osim odjevnih komada, možemo pronaći i neodoljivu dekicu u božanstvenoj burgundi nijansi, poznatijoj kao boji kuće Gryffindor.

S obzirom na to da nam je jesen donijela hladnije i kišovito vrijeme, ova mekana poslastica ukrašena prigodnim magičnim motivima, dobro će nam poslužiti kako bi se ugrijali.

Iako piše da je samo obična dekica, mi se iskreno nadamo kako se radi o čarobnom plaštu koji će nas učiniti nevidljivima ili nam barem dati priliku da pokušamo upasti u najpoželjniju školu svih vremena.

Ukoliko ste odlučili da je ovo deka koja vam je potrebna kako bi se uz kokice i filmove o čarobnjaku totalno uživjeli u magiju, nabavite je za samo 55 kuna klikom na LINK, a cjelokupan asortiman pogledajte na službenoj stranici Sinsay.