Iće & piće

Primark ima najslađe božićne poklone s okusom Baileysa!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2022.

Poznajete jednog slatkoljupca i obožavatelja kremastog irskog likera?

Ako barem jednom niste kušali slatku, kremastu irsku kremu, ne znate što propuštate. Kako je uopće nastao ovaj kultni liker? Izvorno ga nije izumio 1973. inovativni barmen ili vješti kućni destiler u zelenim brežuljcima irskog sela, već istraživački i razvojni ogranak tvrtke za distribuciju vina i alkoholnih pića u londonskom uredu.

Cilj im je bio pomoću viška alkohola i vrhnja stvoriti proizvod koji će zaživjeti na međunarodnoj razini. Rezultat je bio uspješan, a nazvan je Baileys. Prema riječima jednog od izumitelja, cijeli proces je trajao oko 45 minuta. Ali uspjelo je. Ovaj irski kremasti napitak toliko se razgranao da ga možete pronaći u brojnim verzijama, a neke od posebnih koje bismo izdvojili su Apple Pie, Strawberry Cheesecake i Tiramisu, no ipak nam ništa ne može zamijeniti originalan Baileys.

Poznati trgovački lanac Primark mjesto je gdje možete pronaći gotovo sve, kada govorimo o dekoracijama za kuću, odjevnim predmetima, modnim dodacima, kao i poklonima za razne prigode.

U Primark stigao slatki grijeh u obliku Baileys poklončića!

Primark je nedavno zablistao u božićnom ruhu i pripremio nam nekolicinu poslastica koje mogu poslužiti kao originalan božićni poklon. Nedavno su nas osvojili svojim adventskim kalendarima, osobito onim s motivima Harry Pottera i Hogwartsa, a sada su nas očarali Baileys gift setovima koji će se zasigurno rasprodati u trenu.

U svoj asortiman uvrstili su tri poklončića, Baileys set koji sadrži šalicu i čokoladnu kuglu koju možete otopiti i pretvoriti u vruću čokoladu, zatim Baileys Mocha mug cake i Baileys bombone čiji okus podsjeća na omiljene sladoledei kupove.

Ako poznajete jednog slatkoljupca, uputite se u Primark u Ljubljanu i iznenadite ga ovim šarmantnim poklonima koji stvaraju zazubice.